وصفة تشيكن رولز متجربة وبجد جربوها وادعووووولى تحففففة
وصفة التشيكن رولز (فراخ ملفوفة ):
المقادير :1_ صدور فراخ بانيه & 2_بقدونس & 3_زبدة يعنى نص كوب زبدة على حسب ماتكفى فى حشو الصدور &4_ توم مفروووم &5_بهارات(ملح وفلفل وكسبرة )&7_جبنة رومى مبشورة &6_ لحمة مفرومة او سلامى مدخن على حسب رغبتكم لو مش موجود عندكم لحمة او سلامى هيا بتبقى تحفة بردو من غيرهم
الطريقة:
لو الصدور سميك ممكن نطقعها بحيث تكون شرائح لا تكون سميكة وسط بحيث لا تتهرى مننا ونخلط الثوم المفروم والزبدة والبقدونس والجبنة الرومى المبشورة و(واللحمة المفرومة او السلامى )
ثم نحشو الفراخ بقدر يسمح لنا بلفها لتصبح رولز ملفوف
ثم نقليها فى الزيت لكى تأخد لون دهبى فقط ثم نضعها فى صينيه وندهنها بزيت ونضعها فى الفرن لمدة خمس دقايق
ملحوظة: عند استخدام اللحمة المفرومة تكون مستوية يعنى متعصجة بلغة المصريين
بالهنا والشفا